Kouluttaja

Consult Lady Oy:n kestopigmentointi- ja microbladingkouluttaja.

Peruskoulutukseltani olen SKY-kosmetologi ja valmistuin tammikuussa 1985. Olen toiminut alalla heti valmistumisestani asti.

Kouluttajana olen toiminut jo vuodesta 1995; ensin geelirakennekynsissä/koristelussa, vuodesta 1997 kestopigmentoinnissa sekä Mikroblading-tekniikassa 2017 alkaen.

Kestopigmentointkouluttajaoppini olen saanut Suomessa Euroopan pääkouluttajalta. Jatkokoulutuksissa olen käynyt säännöllisesti; pääasiassa tehtaallamme Saksassa, josta värit ja laitteemmekin tulevat. Lisäksi olen saanut koulutusta Englannista, Ranskasta ja Yhdysvalloista.

Kouluttautumalla edelleen parin vuoden välein, pysyn ajan tasalla viimeisimmistä muutoksista ja uutuuksista kestopigmentointirintamalla. Samalla päivitän omat kouluttajataitoni ajantasalle!

Kaikki omat kouluttajani ovat olleet alan sekä maansa huippuja. Onkin ollut mielenkiintoista huomata, kuinka paljon eri maissa käytännöt ja eri kultturit vaikuttavat tekotapoihin sekä värien käyttöön. Itse olen näistä kaikista koulutuksista valinnut itselleni ja meille suomalaisille (pohjoismaihin) sopivimmat ja luonnollisimmat tavat tehdä pigmentointeja.

Microblading on tullut osaksi tätä päivää ja varsinkin heille, jotka haluavat kouluttautua pelkästään kulmapigmentointeihin. Laajensin omaa osaamistani Microblading-tekniikkaan 2016 ja lisäkouluttauduin vielä 2017. Myös tässä tekniikassa pyritään kulmien luonnollisuuteen ja 3D-vaikutelmaan.

Oppien ja taitojen päivittäminen ajantasalle koulutuksissa on myös kaikille tekijöille erittäin tärkeää!

Yhteystiedot:

Microblading & Kestopigmentointi

Master Trainer
Alisa Myöhänen
p. 045-8841344
alisa.myohanen@gmail.com